Sardinkové sušenky
Publikováno: 14.12.2015
Zdroj: -
Foto: Monika Hladká
Sardinkové sušenky
2 balení sardinek ve vlastní šťávě
1 rajčatový protlak
500g ovesných vloček
2 vejce
dětská krupička
konopná mouka
makový olej
lněná semínka
voda
Do větší mísy dáme 2 balení sardinek ve vlastní šťávě, 1 rajčatový protlak, 500g ovesných vloček (můžeme použít rozmixované), 2 vejce, zaprášíme dětskou krupičkou a konopnou moukou, přelijeme makovým olejem (výborný zdroj vápníku), přisypeme lehce lněné semínko a dle potřeba přidáme vodu.
Smícháme v hustou směs, kterou poté rozetřeme na pečící plech vystlaný pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na cca 150 - 175 stupňů cca 10-15 minut.
Po vychladnutí krájíme a podáváme :-)
Kam dál:Špenátové sušenkyNarozeninový sulcový dortHovězí tyčkyDomácí játrové sušenkyProbíhající sbírky |
Nejbližší akceHappy Dog Show 202526.04.2025 |